24/7support

Groen & Aldenkamp
Beveiligingstechnieken

Groen & Aldenkamp Beveiligingstechnieken

Zoekt u een specialist voor brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabeveiliging of lichtbesturing? Dan bent u bij Groen & Aldenkamp Beveiligingstechnieken aan het juiste adres. Naast installatie en onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor ondersteuning, advies en praktische vraagstukken. Daarnaast staan we met onze storingsdienst dag en nacht voor u klaar in geval van nood.

Zowel voor elektrotechnisch als werktuigbouwkundig vakwerk in met name de sectoren vastgoed, zorg, industrie, educatie en overheid, bij utiliteitsprojecten en service en onderhoud. Kortom; wij bieden het totaalpakket

Wij zijn een aftakking van Groen & Aldenkamp Installatietechnieken. Samen kunnen we bouwen op zo’n 100 jaar ervaring. Bovendien hebben we als onderdeel van VpG Techniek de beschikking over een schat aan aanvullende expertise.

Bouwen aan langdurige relaties

Wij hebben graag maximale controle over de kwaliteit van het werk dat we leveren. Daarom zorgen wij ervoor dat wij altijd up-to-date zijn van de laatste technologische ontwikkelingen en de actuele wet- en regelgeving.

Met onze totaalaanpak willen we u als klant zoveel mogelijk ontzorgen. Daarbij hoort ook een persoonlijke benadering met veel aandacht voor uw wensen en mogelijkheden. Zo bouwen we aan langdurige relaties waarin we na verloop van tijd aan een half woord genoeg hebben.

Rijkt uw vraag verder dan onderwerpen binnen ons specialisme in beveiligingstechnieken? Dan schakelen wij direct met onze collega’s van Groen & Aldenkamp Installatietechnieken of Groen & Aldenkamp Technisch Beheer.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of ons direct inzetten in uw project? Neem contact met ons op.

Bekijk onze vacatures

Bekijk onze vacatures

“Met onze totaalaanpak willen we u als klant zoveel mogelijk ontzorgen. Daarbij hoort ook een persoonlijke benadering met veel aandacht voor uw wensen en mogelijkheden. ”

Bekijk onze referenties

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Kom stage lopen!