24/7support

Nieuwe website live!

Nieuwe website live!

26-4-2018

Vandaag is onze nieuwe website live! Wij zijn er trots op en nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op www.vpgtechniek.nl.

Nieuwe “look and feel”

De “look and feel” van de website is flink veranderd. Met een nieuwe lay-out, nieuw beeldmateriaal en nieuwe teksten past de website helemaal bij onze identiteit. Leuk detail: al het beeldmateriaal is geschoten met onze eigen trotse medewerkers. Dat maakt het wel zo persoonlijk. Ziet u ook meteen met wie u van doen heeft.

Vier in één

De nieuwe website bundelt de vier werkmaatschappijen in één en versterkt daarmee de kracht van de groep. Wel zo overzichtelijk en een mooie kans om te laten zien wat wij voor u kunnen betekenen.

VpG Techniek

Zoals u kunt zien, is de Vermeerplein Groep tevens overgegaan op een nieuwe handelsnaam: VpG Techniek. Een duidelijke naam met een pay-off vol ambitie: “Het is pas goed als het beter is.”

Tot slot

Een goede website is eigenlijk nooit af. De komende tijd zullen wij de website verder optimaliseren en wellicht nog verder uitbreiden. Houd de site dus in de gaten en blijf op de hoogte via onze nieuwspagina.