24/7support

VpG Techniek neemt Swart
Electrotechnisch Bureau over

VpG Techniek neemt Swart Electrotechnisch Bureau over

Overname Swart

23-10-2018

VpG Techniek neemt Swart Electrotechnisch Bureau in Zaandam over. Swart is met circa 20 medewerkers actief in de regio ten noorden van Amsterdam. Het bedrijf bedient zowel utilitaire als industriële klanten en woningverhuurders, met diensten op het gebied van midden- en zwakstroom installaties.

Swart gaat als zelfstandige werkmaatschappij binnen VpG Techniek opereren, in nauwe samenwerking met Heringa & Wuthrich Installatietechnieken.

Rik Dikken, algemeen directeur van VpG Techniek: “Wij zijn al enige tijd op zoek naar versterking in de regio “groot” Amsterdam. Swart vult dat prima in. Het profiel voor wat betreft klanten en activiteiten is voor een groot deel complementair aan dat van Heringa & Wuthrich. Wij verwachten dat wij met deze overname zowel de klanten van Swart als die van Heringa & Wuthrich verder kunnen ontzorgen met een breder dienstenpakket.”

Martin Kaaijk, oud-eigenaar van Swart Electrotechnisch Bureau: “De “klik” met de mensen van VpG Techniek was direct voelbaar. We spreken dezelfde taal en ik ben blij dat Swart binnen de omgeving van een familiebedrijf de kans krijgt om een mooie toekomst tegemoet te gaan.”

Klik hier voor het volledige persbericht.