24/7support

UMC Utrecht

Universitair Medisch Centrum in Utrecht

Het Universitair Medisch Centrum (UMC) in Utrecht is een van de academische ziekenhuizen van Nederland. Verdeeld over vijf UMC-locaties zijn er continu tien van onze monteurs aan het werk. Tot hun elektrotechnische taken behoren het aanpassen en uitbreiden van de installaties voor laagspanning, brandmelding, toegangscontrole en bliksemafleiding en het uitvoeren van de NEN 3140-inspectie. Op werktuigbouwkundig gebied verzorgen onze monteurs de aanpassing en uitbreiding van de koude-warmte-installatie, de stoominstallatie, de installatie voor legionellapreventie en de RWA-installatie (rookwarmteafvoerinstallatie).

Het bijzondere

Voor twee intensive care-units van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (onderdeel van het UMC) mochten wij invulling geven aan een complex project met veel disciplines en een zeer strakke tijdsplanning. Wij coördineerden het geheel, inclusief de werkzaamheden van diverse onderaannemers. Met succes: het project werd binnen de deadline opgeleverd, naar volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Deze aanpak heeft heel veel gevraagd van jullie betrokkenheid, flexibiliteit en inzet. Het is goed om te zien hoe iedereen heeft meegeholpen om dit in zo’n korte tijd te realiseren. Ik wil jullie via deze weg bedanken voor jullie inzet en kijk uit naar een prettige samenwerking in de toekomst!
(Maarten Jacobs, projectleider directie facilitair bedrijf)

Wilt u weten wat we voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Relevante projecten

Bekijk alle projecten